“Cuza Open”, ediţia a 5-a

tenis Cuza Open Suceava

Complexul Sportiv “Unirea” si Şcoala Gimnazială “Miron Costin” din Burdujeni găzduiesc în aceste zile meciurile din cadrul ediţiei a cincea a turneului “Cuza Open” la tenis de câmp. Întrecerea a reunit la start 30 de copii din judeţ şi este organizată în cadrul calendarului de activităţiSăptămâna altfel”.

Turneul “Cuza Open” este primul eveniment din calendarul competiţional de tenis pe anul 2015. La competiţia care a debutat luni dimineaţă în sala “Unirea” s-au înscris elevi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 19 ani din intreg judeţul Suceava. Întrecerea se desfăşoară pe două tablouri, feminin şi masculin, şi se va încheia miercuri, odată cu festivitatea de premiere.

 „Din păcate, vremea nu a ţinut cu noi, iarna s-a alungit, dar sperăm ca după Paşte să începem sezonul de zgură. Aşa cum spune şi sloganul, <<Un tenis pentru viitor>>, scopul turneului este încurajarea tinerilor din judeţul Suceava să vină la tenis şi să se simtă cât mai bine în cadrul <<Săptămânii altfel>>. Cei mai mulţi participanţi au vârsta de 16-17 ani, dar avem înscrişi şi copii sub 12 ani care joacă foarte bine în turneele naţionale. Sperăm ca în urma acestui turneu să descoperim noi talente şi să vina din spate tineri valoroşi, poate de nivelul Simonei Halep, că tot este la modă”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis, Mihai Pop.

tenis Cuza Open 3

Ediţia a cincea a Turneului “Cuza Open” este organizată de Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”, Asociaţia Judeţeană de Tenis, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Şcoala Gimnazială Plopeni. Participanţii vor primi la final diplome, medalii, cupe, dar şi alte premii surpriză oferite de sponsorii turneului. 

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Cuza Open”, ediţia a 5-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*