Cursuri pentru licenţa C

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava organizeaza cursuri de antrenori pentru obtinerea licentei C – Uefa. Inscrierile se fac pana pe data de 15 februarie, la sediul din incinta stadionul Areni, documentele necesare fiind: copia dupa diploma de bacalaureant sau facultate, cazier judiciar, adeverinta medicala de la medicul de familie conform caruia cursantul este apt din punct de vedere medical, trei fotografii tip buletin si chitanta doveditoare achitarii taxei de inscriere in valoare de 200 lei. Se pot inscrie doar cei peste 18 ani.

Cursurile vor incepe pe 16 februarie si vor fi sustinute de profesorul Bogdan Grosu (foto), posesor al licentei A. Durata cursului este de 60 de ore, 40 de teorie si 20 de practica, examenul final urmând sa aiba loc pe 3 aprilie. “La examenul de absolvire va fi prezent si un reprezentant al Scolii Federale de Antrenori. Pana acum s-au inscris in jur de 15 persoane”, a precizat presedintele Ajf Suceava, Aurel Daicu.

Examenul de admitere de pe 3 aprilie va consta într-o proba practica (joc la doua porti) si o proba teoretica (scris – subiecte din regulamentul de joc si cultura generala fotbalistica). Cursantii sunt obligati sa frecventeze toate formele de activitate, in conditiile in care sub o frecventa de 80%, nu pot absolvi cursul. Evaluarea finala cuprinde un examen teoretic si unul examen practic, care consta în conducerea unor parti dintr-o lectie de antrenament sau a unui antrenament în totalitate cu teme stabilite de comisia tehnica.

Conform Ajf, in judetul Suceava sunt in acest moment in jur de 37 de antrenori posesori ai licentei C – Uefa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cursuri pentru licenţa C"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*