Cupa Sucevei, ediţia a II-a

Terenul din Complexul Sportiv “Unirea” a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute a doua ediţie a Cupei Sucevei la rugby. Competiţia a strâns la centru peste 130 de elevi din clasele V-VIII.

Ajunsă la cea de-a doua ediţie, Cupa Sucevei la rugby s-a bucurat de o asistenţă numeroasă. La competiţie au participat CSM Suceava, cu patru grupe de vârstă, Şcoala Generală Nr. 10 din Suceava, cu două echipe, precum şi reprezentantele localităţilor Paşcani, Frasin, Cornu Luncii, Gura Humorului, Vereşti şi Plopeni. Cei mai mici dintre concurenţi s-au întrecut în cadrul unor meciuri de rugby-tag, în vreme ce colegii lor mai mari au jucat rugby pe teren redus.

“Sunt mulţi copii talentaţi, dar în special s-au remarcat jucătorii care se antrenează de mai mult timp împreună. De exemplu, cei din Paşcani participă la foarte multe competiţii cu această categorie de vârstă şi se vede că sunt lucraţi”, a declarat iniţiatorul acestei acţiuni, Dan Scolobiuc.

Competiţia a fost organizată de Asociaţia Sportivă “Prietenii rugby-ului din România” în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. Următoarea ediţie a Cupei Sucevei la rugby va avea loc în primăvara anului viitor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Sucevei, ediţia a II-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*