Cupa Sport Style, la start

Cupa Sport Style destinata scolilor generale a ajuns la startul celei de-a cincea editii. Organizata de catre clubul local CS Sport Style si Primaria Municipiului Suceava, in parteneriat cu Iulius Mall si Directia Judeteana de Tineret si Sport, intrecerea din acest an va aduna la finele acestei saptamani, pe terenul sintetic din incinta Iulius Mall, 14 echipe din municipiul Suceava si localitatile limitrofe.

Grupa A:
Scoala Ipotesti
Scoala Dumbraveni
Scoala Ciprian Porumbescu
Scoala Todiresti

Grupa B:
Sport Style II Suceava
LPS Suceava
Scoala Nr. 9 Suceava

Grupa C:
Scoala Bosanci
Scoala Adancata
Scoala Stirbat
Scoala Nr. 11 Suceava

Grupa D:
Sport Style Suceava
Scoala Nr. 8 Suceava
Scoala Mitocul Dragomirnei

Meciurile din faza grupelor vor incepe sambata, la orele 9.00, primele doua clasate in fiecare grupa urmand sa se califice in sferturile de finala de duminica. Tot duminica sunt programate semifinalele, finalele si festivitatea de premiere, inmanarea premiilor catre castigatori urmand sa aiba loc in jurul orelor 13.00.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Cupa Sport Style, la start"

  1. Să vă fie rușine Sport Style, organizați cupă și cereți 100 lei taxă de participare. Vii cu copiii din altă localitate,două zile ,plătești transport și le trebuie și copiilor bani de buzunar plus taxa voastră de rahat. Voi vreți să vă faceți publicitate și selecție pe banii altora. La revedere și la anul să nu ne mai chemați.

  2. Vezi undeva sa scrie ca este o taxa de 100 lei?!

  3. Nu scrie ,s-a stabilit la tragerea la sorți.Profesorii care au fost acolo pot să confirme.

  4. Are dreptate Dany…Am vorbit cu proful meu si mi-a confirmat ca taxa de participare e de 100 lei…

  5. Sincer sa fiu nu va inteleg pe cei care nu sunteti de acord cu taxa. Oare stiti voi ca se plateste chirie pe teren? Stiti ca si asistentul medical a fost platit? Stiti casi arbitrii au fost platiti? Stiti ca si mingile au fost cumparate? Asta in conditiile in care niciun sponsor nu a venit cu ceva concret financiar. Toate au fost facute din propria initiativa a clubului pentru a respecta si a continua traditia…. Dar, stiti ce va rog? Incercati sa organizati si dumneavoastra o cupa si apoi vom mai vorbi… Altfel e greu sa intelegeti.

  6. andrei CIUCA - elev sc. 9 | 17 iunie 2013 at 19:38 | Răspunde

    LA SC. NR 9 AU FOST ORGANIZATE FOARTE MULTE CONCURSURI LA DIVERSE SPORTURI SI NU A FOST CU TAXA……RESPECT PT. DOAMNA PROF. MURARASU

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*