Cupa Satelor | Iaslovățul a participat la faza regională

Iaslovatul a reprezentat judetul Suceava la turneul regional al Cupei Satelor, competitie ce a avut loc sambata trecuta in comuna ieseana Ruginoasa. Si cu atat a ramas: cu participarea. Sub privirile managerului FRF pentru Dezvoltare, Ciprian Paraschiv, formatia pregatita de profesorul Paul Popescu a pierdut ambele meciuri din grupe: 0-5 cu Casin (Bacau) si 0-3 cu Faurei (Neamt).

Grupa A:
Ruginoasa (Iasi) – Feresti (Vaslui) 5-0
Ruginoasa (Iasi) – Vârfu Câmpului (Botosani) 1-0
Feresti (Vaslui) – Vârfu Câmpului (Botosani) 0-0

Grupa B:
Casin (Bacau) – Iaslovat (Suceava) 5-0
Casin (Bacau) – Faurei (Neamt) 0-0
Iaslovat (Suceava) – Faurei (Neamt) 0-3

Finala:
Ruginoasa (Iasi) – Casin (Bacau) 7-0

Iaslovatul a mizat la Cupa Satelor pe urmatorul lot de jucatori: Vasile Silviu Sorea, Simon Utale, David Botosan, Alexandru Solovastru, Ionica Daniel Cosovan, Catalin Alexandru Olari, Sebastian Solovastru, Catalin Solovastru, Adrian Alessio Pascu, Florin Cocervan, Eliab Coaja, Luca Gheghe, Catalin Iulian Hustiuc, Vasilica Danut Magdici, Luca Mihai Avram si Emilia Damaris Solovastru.

Cupa Satelor este o întrecere rezervata copiilor cu vârsta mai mica de 13 ani si reprezinta un proiect national lansat în toamna anului trecut de catre FRF, în colaborare cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale. Competitia s-a bucurat de un mare interes la nivelul judetului Suceava, nu mai putin de 61 de echipe din mediul satesc regasindu-se pe tabloul de concurs.

Faza finala se va desfasura în perioada 9-12 mai, câstigatoarea primei editii a Cupei Satelor urmând sa însoteasca echipa nationala de fotbal a României în deplasarea din Norvegia (preliminariile Euro 2020), pentru o experienta unica alaturi de tricolori. Locurile 2 si 3 vor beneficia de un program VIP la partida România – Spania din preliminariile aceleiasi competitii.

Foto: Codrin Anton (FotoSport)

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Satelor | Iaslovățul a participat la faza regională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*