Cupa României | Rezultate

Faza judeteana a Cupei Romaniei a programat astazi meciurile primului tur. Scorul zilei a fost reusit de Foresta Moldovita, care s-a calificat mai departe, dupa ce a trecut, cu 8-1, de Victoria Vatra Moldovitei. Misiuni facile au mai avut CSM Dorna Vatra Dornei, 5-0 cu Larix Dornisoara, si Bistrita Brosteni, 8-3 cu Avantul Frasin.

Rezultatele primului tur:

Pleşul Râşca – Cetatea Baia 5-2
Progresul Salcea – Steaua Dumbrăveni 0-3
Recolta Fântânele – Sporting Buneşti 3-0
Voinţa Zvoriştea – Viitorul Adâncata 2-0
Spuma Dărmăneşti – Releul Mihoveni 3-0
Locomotiva Dorneşti – Bucovina Şerbăuţi 2-4
Unirea Horodnic – Flacăra Vicovu de Jos 2-1
Sporting Poieni Solca – Unirea Milişăuţi 3-2
Larix Dornişoara – Dorna Vatra Dornei 0-5
Călimani Şaru Dornei – Vânătorul Dorna Candrenilor 0-3
Bistriţa Broşteni – Avântul Frasin 8-3
Bradul Vama – Forestierul Frumosu 1-0
Foresta Moldoviţa – Victoria Vatra Moldoviţei 8-1
Sport Style Ciprian Porumbescu – Victoria Păltinoasa 1-2
Avântul Grămeşti a stat in turul inaugural.

Sursa: frf-ajf.ro

Turul II, la care vor lua parte si echipele de Liga a IV-a, are loc pe 25 septembrie.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Cupa României | Rezultate"

  1. Ce teapa si-au luat cei din Ciprian Porumbescu cu antrenorul Tibi Ungureanu si cu jucatori lui, la cum joaca nici in primi 5 nu o sa ajunga si ei vor sa promoveze. La Ciprian Porumbescu se investesc niste bani degeaba terenul e foarte rau echipa joaca si mai rau.. Pacat

    • mai bine ai tace…unde ai vazut tu ieri ca echipa a jucat rau? o sa vedem pe parcurs ce o sa fie…paltinoasa inafara sa injure si joace dur nu a stiut…asa ca dupa un meci nu avetzi dreptul sa comentati…ciocul mic…

    • vedeto te trezesti vorbind?.. sau cauti anturaj fotbalistule..stai si comenteaza pe toloaca unde joci tu fotbal..nu comenta de altii..

  2. Ce ușor e să dai într-un om din primul meci. E sunt din altă localitate și nu am treabă cu echipa din Ciprian Porumbescu. Și la noi s-a făcut o echipă nouă (jucătorii vechi au plecat) și e foarte greu pentru că nu ai ce să le oferi la jucători. Mulți au servicii și vin la meciuri cum pot,cei tineri nu sunt neserioși și vin la meci morți de oboseală după discotecă și e greu să aliniezi aceiași formație meci de meci. Puțini știu că cei care sunt în jurul echipelor o fac numai din pasiune și nu primesc nimic, rămân doar cu duminicile pierdute și cu reproșurile celor din afara terenului. Succes Tibi Ungureanu și salutări de la Adâncata!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*