Cupă | Programul Turului I

Ciprian Anton

Comisia de Competitii din cadrul AJF Suceava a stabilit programul primului tur din faza judeteana a Cupei Romaniei, editia 2014-2014. La faza inaugurala a competitiei vor lua parte 28 de echipe, una din Liga a IV-a, Bucovina II Ciocanesti, plus 27 din Liga a V-a, exceptie facand Dorna Vatra Dornei, finalista editiei precedente. Jocurile din Turul I vor avea loc miercuri, 3 septembrie, intr-o singura mansa, pe terenul primelor echipe, conform programului prezentat mai jos:

Rapid II Suceava – Releul Mihoveni
Cetatea Baia – Plesul Rasca
Sport Style Ciprian Porumbescu – Victoria Paltinoasa
Stiinta Mitoc – Viitorul Adancata
Bradul Vama – Avantul Frasin
AS Partestii de Jos – Sporting Poieni Solca
Forestierul Frumosu – Foresta Moldovita
Sporting Bunesti – Steaua Dumbraveni
Calimani Saru Dornei – Bistrita Brosteni
Larix Dornisoara – Vanatorul Dorna Candrenilor
Minerul Iacobeni – Bucovina II Ciocanesti
Locomotiva Dornesti – Unirea Horodnic
Avantul Gramesti – Vointa Zvoristea
Spuma Darmanesti – Bucovina Serbauti

Cheltuielile de arbitraj si asistenta medicala se vor achita de ambele echipe în mod egal la începutul partidei, noteaza siteul Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

Am schimbat putin structura acestei competitii, astfel incat fiecare echipa sa joace un numar egal de meciuri, nu cum s-a intamplat in anii trecuti cand unii erau calificati direct in sferturile de finala. Vor fi trei tururi in acest an si trei anul viitor. Invitam toate echipele sa participe cu incredere in aceasta competitie pentru ca vor fi premii interesante la final”, a declarat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Turul secund va avea loc pe data de 9 octombrie si va reuni la start 32 de echipe, 14 calificate din primul tur, 17 formatii de Liga a IV-a, plus Dorna Vatra Dornei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupă | Programul Turului I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*