Cupa Primaverii la prima editie

O data cu venirea primaverii, in judetul nostru a luat nastere o noua intrecere sportiva. Este vorba de Cupa Primaverii la fotbal, competitie a carei prima editie s-a desfasurat pe 21 aprilie pe stadionul din Bunesti. La start s-au adunat sase echipe care au format doua grupe. Astfel grupa A a fost compusa din Voinat Bunesti, Real Falticeni si Vointa Iaslovat, iar din grupa B au facut parte Sporting Bunesti, Bucovina Calafindesti si Cavalerii Fluierului.

In finala mica, Vointa Bunesti s-a impus in fata echipei Bucovina Calafindesti cu scorul de 1-0. Castigatoarea competitiei a fost desemnata Real Falticeni, care a trecut de Cavalerii Fluierului in finala cu scorul de 2-1.

Principala piesa in organizarea acestei competitii este clubul Sporting Bunesti, care in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport Suceava au adus un plus pentru fotbalul judetean.

Marcel Irimia, presedintele clubului Sporting Bunesti, doreste sa faca din aceasta intrecere una de traditie: “A fost o competitie reusita cu meciuri spectaculoase desfasurate in limitele fair-play-ului. In mod sigur va fi si editia a doua, in care speram ca vom avea mai multe echipe participante. Multumim Directiei Judetene pentru Sport Suceava, domnului primar Gheorghe Beraru, precum si domnilor Liviu Ciornei, Cristi Ureche si Ioan Dolcean “.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Primaverii la prima editie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*