“Cupa prieteniei” la Radauti

In zilele de 21 – 22 noiembrie, in sala de sport a municipiului Radauti, s-a desfasurat editia a II-a a “Cupei Prieteniei” la minibaschet baieti. Evenimentul sportiv a adunat la start echipe din Focsani, Iasi, Moinesti, Botosani si trei echipe din Radauti : CS Triumph , Scoala cu clasele I-VIII Nr.3 “Mihai Eminescu” si CSM Bucovina , echipe pregatite de d-mnii profesori Larionescu Ovidiu si Bujdei Danut.

Organizatorii competitiei, CS Triumph Radauti si Scoala cu clasele I-VIII Nr.3 “Mihai Eminescu” Radauti, au premiat la sfarsitul competitiei toti elevii participanti cu diplome, cupe, medalii, mingide baschet, tricouri, competitia bucurandu-se de un mare succes si atragand un numar foarte mare de spectatori.

Clasamentul a aratat astfel:

Locul I : CS Olimp Focsani
Locul II : Scoala cu clasele I-VIII Nr.3 “Mihai Eminescu”
Locul III : Scoala “Stefan Luchian” Moinesti
Locul IV : CS Triumph Radauti
Locul V : CSS Botosani
Locul VI : CS Junior Iasi

In afara competitiei s-au desfasurat si doua jocuri intre echipele CSM Bucovina Radauti si Scoala “Stefan Luchian” Moinesti II, echipe ai caror componenti erau nascuti in anii 1999 si 2000 (babybaschet), aceste jocuri facand deliciul publicului. Invingatori in ambele jocuri au iesit copii Scolii “Stefan Luchian” Moinesti II.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *