Cupa Municipiului, la final

Suceava a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute cea de-a doua editie a Cupei Municipiului la fotbal pentru copii. Organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, Primaria Suceava si ACS Juniorul Suceava, intrecerea din acest an s-a desfasurat pe parcursul a trei zile si reunit la start 45 de echipe, impartite in cinci categorii de varsta: 2003, 2004, 2005, 2006 si 2007.

In turneul rezervat copiilor nascuti in anul 2003, a carui meciuri au avut loc pe terenul Metalul, castig de cauza au avut cei de la LPS Vaslui, care au pus mana pe trofeu dupa ce s-au impus in finala, la loviturile de departajare, cu scorul de 4-3, in fata gazdelor de la Juniorul Suceava. Podiumul a fost completat de Junior Galati.

Cel mai bun portar: Alexandru Verdes (LPS Vaslui)
Cel mai tehnic jucator: Sebi Nechita (Juniorul Suceava)
Golgheterul turneului: Catalin Balan (LPS Vaslui)

La categoria 2004, trofeul a ajuns in vitrina celor de la Comstar Vaslui, care s-au impus dupa o finala maraton, la loviturile de departajare, cu scorul de 10-9, in fata celor de la ACS Juniorul Suceava. Medaliile de bronz au ajuns la Luceafarul Bucovina.

Cel mai bun portar: Alexandru Hrincu (Comstar Vaslui)
Cel mai tehnic jucator: Denis Bujor (Comstar Vaslui)
Golgheterul turneului: Ionut Nistor (Juniorul Suceava)

Comstar Vaslui a castigat si intrecerea rezervata grupelor de copii nascuti in anul 2005, dupa ce a trecut in finala de pe stadionul Areni, cu scorul de 4-1, de Junior Campulung Moldovenesc. Iesenii de la Unirea Ruginoasa au luat medaliile de bronzul.

Cel mai bun portar: Rares Haulica (Comstar Vaslui)
Cel mai tehnic jucator: David Ghimfus (Comstar Vaslui)
Golgheterul turneului: George Hopulele (Juniorul Suceava)

La categoria 2006, trofeul a ramas in Suceava. Luceafarul a castigat competitia, dupa ce s-a impus in finala, in fata celor de la Tampa Brasov, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Manolache. Medaliile de bronz au ajuns la Sporting Bacau.

Cel mai bun portar: George Florea (Sporting Bacau)
Cel mai tehnic jucator: Caius Bordea (Tampa Brasov)
Golgheterul turneului: Antonio Marolicaru (LPS Botosani)

Condusi de pe margine de antrenorul Andrei Itco, cei de la Luceafarul au castigat cupa si la categoria 2007, dupa o finala disputata in fata Ceahlaului Piatra Neamt si incheiata cu scorul de 5-0 in favoarea sucevenilor, gratie golurilor marcate de Manolache (3), Gavrilovici si Eminovici. Juniorul Suceava a completat podiumul.

Cel mai bun portar: David Isac (Juniorul Suceava)
Cel mai tehnic jucator: Matei Manolache (Luceafarul Bucovina)
Golgheterul turneului: Luca Gavrilovici (Luceafarul Bucovina)
Cel mai tanar jucator: Ianis Anton (LPS Suceava)

Este o bucurie imensa ca s-a terminat cu bine si aceasta editie a Cupei Municipiului. Vreau sa multumesc Primariei pentru sprijinul oferit, echipelor si celor peste 700 de copii care au venit pentru trei zile sa joace fotbal la Suceava. Sper ca aceasta competitie sa devina una de traditie, iar de la an la an sa devina cat mai puternica. Vrem sa invitam si echipe din strainatate” – presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Meciurile editiei din acest an a Cupei Municipiului la fotbal au fost arbitrate de Ghita Ignatescu, Vasile Tacu, Alexandru Moruz, Florin Motriuc si Daniel Bostan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Municipiului, la final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*