Cupa merge la Informatică

Echipa Colegiului National de Informatica “Spiru Haret” a castigat, ieri, Cupa Liceelor 2010 la minifotbal. Indrumata de pe margine de Bogdan Codina, formatia “informaticenilor” a cucerit trofeul pus la bataie pe terenul din incinta “Iulius Mall”, dupa ce s-a impus in toate cele patru jocuri disputate pe parcursul turneului.

Castigatoarea editiei din acest a pasit pe drumul spre medalia de aur cu doua victorii obtinute in cadrul grupei C, acolo unde, in meciurile de sambata, a trecut cu scorul de 2-0 de echipa Seminarului Teologic si cu scorul de 4-2 de formatia Colegiului Tehnic “Petru Musat”. In faza semifinalelor, fotbalistii de la CN de Informatica “Spiru Haret”, s-au impus, cu scorul de 2-1, in fata reprezentantei Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”, pentru ca, in ultimul act al competitiei sa treaca cu un sec 3-0 de formatia Colegiului Tehnic de Industrie Alimentara, gratie unui gol semnat de Oniceanu si a unei duble reusite de Cutas.

Locul al treilea le-a revenit fotbalistilor de la Colegiul “Alexandru Ioan Cuza”, care au invins in finala mica, cu scorul de 8-3, formatia celor de la Colegiul Tehnic “Samuil Isopescu”.

De-a lungul turneului pe lista marcatorilor celor de la CN de Informatica si-au trecut numele: Lucian Cutas – 5 goluri, Andrei Oniceanu – 3 goluri, Marius Nita – 2 goluri si Bogdan Piersic – un gol.

Antrenorul Bogdan Codina a mizat in aceasta competitie pe urmatorul lot de jucatori: Bogdan Georgescu, Bogdan Bratu – Dumitru Dobinca, Andrei Oniceanu, Sergiu Curca, Lucian Cutas, Bogdan Piersic, Marius Hurjui, Daniel Bejenariu, Andrei Craciun, Ioan Robciuc si Marius Nita.

Cupa Liceelor s-a desfasurat in perioada 30-31 octombrie, la Iulius Mall si a reunit la start 13 echipe, primele clasate primind din partea organizatorilor cupe, medalii, precum si premii constand in echipament sportiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa merge la Informatică"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*