Cupa Inter Conti, la start

Incepand de sambata, timp de patru zile, terenurile bazei “Unirea” din Suceava vor gazdui cea de-a X-a editie a Cupei Inter Conti la tenis de camp, competitie ce se adreseaza sportivilor intre 8 si 18 ani. Organizat sub egida Federatiei Romane de Tenis, turneul de la Suceava va reuni la start peste 50 de participanti, acestia urmand sa se intreaca pe 12 tablouri de concurs, sase la fete si sase la baieti.

Pe langa tenismenii romani, la editia din acest an a Cupei Inter Conti s-au inscris si sportivi din Republica Moldova, Portugalia, Austria, Irlanda si chiar din SUA, dintre suceveni cele mai mare sanse la castigarea turneului avandu-le Mihai Panzaru, inscris la seniori, Ionut Marincuta si Vasile Filip ultimii doi la categoria 12 ani.

Clubul Select va participa cu 16 sportivi la acest turneu si ne dorim in primul rand ca ei sa faca o figura frumoasa. Acest gen de turnee atrag copiii catre tenis si de aceea vrem ca organizarea sa fie impecabila Nu ne ramane decat sa speram ca vom avea parte de vreme frumoasa”, a declarat managerul Mihai Pop.

Turneul este organizat de firma Inter Conti, in parteneriat cu Cubul Select Suceava, Clubul Sportiv Muncipal Suceava, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport si Asociatia Judeteana de Tenis. Cea de-a X-a editie a Cupei Inter Conti la tenis va debuta sambata, cu primele meciuri de la categoriile 8-10 ani 11-12 ani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Inter Conti, la start"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*