Cupa Hagi | Rezultate finale

Sporting Juniorul Vaslui s-a calificat la turneul final al Cupei Hagi Danone, dupa ce s-a impus ieri, cu scorul de 2-0, in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, in finala turneului zonal de la Suceava. Podiumul competitiei de pe stadionul Areni a fost completat de gruparea locala Luceafarul Bucovina Suceava, echipa pregatita de Bogdan Grosu si Constantin Dumistracel fiind eliminata in semifinale chiar de castigatoarea Sporting Juniorul Vaslui, cu scorul de 0-3. Organizatorii au acordat la festivitatea de premiere de ieri si patru premii individuale. Astfel, nemteanul Antonio Agafitei (Ceahlaul) a castigat premiul de cel mai tehnic jucator, precum si titlul de golgheter al turneului zonal, cu un total de 6 goluri, Ionut Aileni (Sporting Juniorul Vaslui) a fost desemnat cel mai bun portar, iar Alexandrul Codreanu (Sporting Juniorul Vaslui) a fost ales cel mai bun jucator al turneului de pe Areni.

A fost o competitie reusita. Ne bucura faptul ca reprezentanta judetului nostru, Luceafarul Bucovina Suceava a ocupat un loc pe podium. In schimb, ne pare rau ca nu am putut organiza o competitie si intre scoli. Este deja al patrulea an cand Cupa Hagi  ajunge la Suceava si speram sa putem gazdui cat mai multe editii pe viitor”, a spus coordonatorului turneului, Ciprian Anton.

Rezultatele turneului zonal de la Suceava:

Grupa A:
Ceahlaul Piatra Neamt – Luceafarul Bucovina Suceava 6-1
Luceafarul Bucovina Suceava – FC Bacau 2-1
Ceahlaul Piatra Neamt – FC Bacau 5-0

Grupa B:
CSMS Iasi – FC Botosani 3-0
FC Botosani – Sporting Juniorul Vaslui 0-5
Sporting Juniorul Vaslui – CSMS Iasi 1-0

Semifinale:
Luceafarul Bucovina Suceava – Sporting Juniorul Vaslui 0-3
Ceahlaul Piatra Neamt – CSMS Iasi 6-0

Finala:
Sporting Juniorul Vaslui – Ceahlaul Piatra Neamt 2-0

Ajunsa la cea de-a saptea editie, Cupa Hagi Danone cuprinde sapte turnee zonale in urmatoarele orase: Cluj, Galati, Pitesti, Suceava, Sibiu, Timisoara si Ploiesti. Castigatoarele turneelor zonale se califica la turneul final ce urmeaza sa aiba loc intre 29 mai si 2 iunie, la Arad.  Pana acum, in ultimul act al competitiei s-au calificat formatiile CFR Cluj, Otelul Galati, CSS Corabia si Sporting Juniorul Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Hagi | Rezultate finale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*