Cupa Hagi revine pe Areni

Caravana nationala a Cupei Hagi Danone ajunge pentru al patrulea an consecutiv la Suceava. Astfel, in acest weekend, stadionul Areni va gazdui meciurile turneului zonal cu numarul IV, competitia ce va reuni la start cele sase campioane judeteane din nordul Moldovei: Luceafarul Bucovina Suceava, Ceahlaul Piatra Neamt, CSMS Iasi, FC Botosani, Sporting Junior Vaslui si Sport Club Bacau. Cele sase echipe de copii nascuti in anul 2001 sau mai mici vor fi impartite in doua grupe prin intermediul unei trageri la sorti ce va avea loc vineri dupa-amiaza, primele doua clasate din fiecare grupa urmand sa se califice in semifinale. Programate pe durata a doua reprize a cate 25 de minute, primele meciuri din faza grupelor vor avea loc vineri seara, cu incepere de la orele 18.00. Competitia va continua sambata, de la orele 14.30, cu celelalte jocuri din cadrul grupelor si se va incheia duminica dimineata, cand urmeaza sa se desfasoare semifinalele si finala.

Ne pare rau ca nu se mai organizeaza si o competitie paralela destinata scolilor, ci doar una pentru cluburi profesioniste. Nu este vina noastra. Problemele financiare si-au spus cuvantul. Important este ca intrecerea are continuitate, iar cei care vor sa vada niste copii talentati au trei zile la dispozitie sa vina pe Areni”, a precizat coordonatorul turneului, Ciprian Anton.

Luceafarul Bucovina Suceava (ex – Bucovina Scheia) s-a calificat la turneul zonal al Cupei Hagi Danone, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-0, in fata celor de la Rapid CFR Suceava, in finala fazei judetene a competitiei. Partidele turneului zonal de la Suceava vor fi arbitrate de Catalin Cucos, Alexandru Hreniuc, Ovidiu Vranau, Andrei Itco, Andrei Ilisai, Teodor Morosan, Andrei Bilius, Vladut Hazi si Vasile Ilas.

Ajunsa la cea de-a saptea editie, Cupa Hagi Danone cuprinde sapte turnee zonale in orasele Cluj, Galati, Pitesti, Suceava, Sibiu, Timisoara si Ploiesti. Castigatoarele turneelor zonale se califica la turneul final ce urmeaza sa aiba loc intre 29 mai si 2 iunie, la Arad. In urma desfasurarii primelor trei turnee zonale, in ultimul act al competitiei s-au calificat gruparile CFR Cluj, Otelul Galati si CSS Corabia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Hagi revine pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*