Cupa Federaţiei la oină

Stadionul din Salcea va găzdui la sfârşitul acestei săptămâni Cupa Federaţiei la oină. Competiţia se va desfăşura pe parcursul zilei de sâmbătă şi va reuni la start şapte echipe din întreaga ţară.

După o lungă perioadă de inactivitate, oina revine cu o competiţie oficială organizată chiar în judeţul Suceava. Astfel, conform calendarului competiţional pe 2013, Cupa Federaţiei va avea loc sâmbătă în localitatea Salcea, cu participarea următoarelor echipe:

-Straja Bucureşti
-Biruinta Gherăeşti
-Frontiera Tomis Constanţa
-Stejarul Pârcovaci
-Dinamic Coruia
-Brigada Gherăeşti
-Speranţa Salcea

„Suntem mândri şi bucuroşi că putem organiza acest concurs la Salcea. Sper ca totul să decurgă cât mai bine. Vreau să mulţumesc pentru sprijinul acordat Primăriei şi Consiliului Local Salcea, firmei Bucovina Construct şi Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava”, a declarat profesorul Sorin Gălăţeanu, cel care se va ocupa de bunul mers al competiţiei.

Competiţia va debuta la ora 9:00 cu meciurile din grupe, urmând ca de la ora 16:00 să înceapă fazele finale. La Salcea va fi prezent şi preşedintele Federaţiei Române de oină, Nicu Dobre.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Federaţiei la oină"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*