Cupa Dărmănești și-a desemnat laureații primei ediții

Bucovina Darmanesti a castigat prima editie a Cupei Darmanesti la minifotbal, competitie desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute la Danila, in prezenta a 16 echipe.

Echipa condusa de Paul Rebosapca si-a adjudecat trofeul, dupa ce s-a impus in mare finala, in fata Rutenilor din localitate, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Turineac (2), Seliuc (2), Haidau si Negrea, golul de onoare al invinsilor fiind semnat de portarul Burduja, din 7 metri.

Podiumul a fost completat de formatia Pecete Comanesti, invingatoare in finala mica, cu un categoric scor de 10-0, in fata gruparii Stejarii Darmanesti.

La festivitatea de premiere, organizatorii au acordat si trei premii individuale. Andrei Holca (Bucovina Darmanesti) a iesit golgheterul competitiei, Dima Sveduneac (Stejarii Darmanesti) a fost ales cel mai bun portar, iar Florin Turineac (Bucovina Darmanesti) a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului.

Prima editie a Cupei Darmanesti s-a disputat in scopuri caritabile, pentru ajutorarea micutului Emanuel Holca, iar pe aceasta cale, organizatorii au tinut sa multumeasca primarului Dan Chidovet, lui Manuel Costache si organizatorilor Cupei Nikodemus si a Cupei Maneuti.

Foto: Fotograful Sportiv

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Dărmănești și-a desemnat laureații primei ediții"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*