Cupa Băncilor merge la CEC

Terenul bazei sportive Ramiro din cartierul Burdujeni a gazduit sambata trecuta cea de-a VII-a editie a Cupei Bancilor la minifotbal. Devenita deja o traditie in municipiul Suceava si un prilej de relaxare pentru angajatii din domeniul bancar, turneul din acest an a reunit la start sapte echipe, impartite in in prima faza doua grupe, dupa cum urmeaza: Alpha Bank, BCR, Raiffeisen, Unicredit Tiriac Bank – in Grupa A, Banca Transilvania, CEC Bank si Garanti Bank – in Grupa B.

A fost o competitie echilibrata cu rezultate la limita si cu o noua campioana. CEC Bank a castigat in premiera Cupa Bancilor la minifotbal, dupa ce s-a impus in finala mare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei de la Alpha Bank. Podiumul intrecerii din acest an a fost completat de echipa Unicredit Tiriac Bank, care a castigat finala mica, la loviturile de departajare, cu scorul de 5-4, in fata echipei Garanti Bank.

La festivitatea de premiere de la final, organizatorii au tinut sa acorde si cateva premii speciale. Alexandru Rusu (Alpha Bank) a fost ales cel mai bun jucator, Ovidiu Jitaru a fost desemnat cel mai bun portar, in vreme ce Ciprian Enciu (Unicredit Tiriac) si Cezar Solcan (Alpha Bank) si-au impartit titlul de golgheter.

A fost un prilej de revedere asteptat cu nerabdare de participanti, unii dintre ei venind pentru aceasta competitie de la Roman, Campulung, Botosani, Radauti, Cluj-Napoca sau Piatra Neamt”, au precizat la final organizatorii Sorin Adomnitei, Dan Jitareanu si Ionut Marciuc.

Rezultatele complete ale competitiei:

Grupa A:
Alpha Bank – Raiffeisen 3-0
BCR – Unicredit Tiriac 1-3
Alpha Bank – Unicredit Tiriac 1-0
Raiffeisen – BCR 0-1
Alpha Bank – BCR 1-0
Unicredit Tiriac – Raiffeisen 2-1

Grupa B:
Banca Transilvania – CEC 1-2
Garanti– Banca Transilvania 3-1
Garanti – CEC 0-1

Semifinale:
Alpha Bank – Garanti 1-0
CEC – Unicredit Tiriac 3-1

Finala mica:
Unicredit Tiriac – Garanti 2-2 (5-4, dupa penaltyuri)

Finala mare:
CEC – Alpha Bank 3-1

Precedentele sase editii ale Cupei Bancilor au fost castigate de Banca Transilvania (de doua ori), ING, Procredit Bank, Alpha Bank si BCR. (Foto: orasulsuceava.ro)

Vezi o galerie foto de la Cupa Bancilor!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa Băncilor merge la CEC"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*