Cupă | Rezultate optimi

Dorna Vatra Dornei s-a calificat in sferturile de finala din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus, cu scorul de 4-3, pe terenul celor de la Victoria Vatra Moldovitei. Oaspetii si-au asigurat calificarea prin golurile marcate de Buhaceanu (3) si Prodan. Intr-un alt meci din cadrul optimilor, Unirea Boroaia s-a calificat mai departe, dupa ce a castigat, cu scorul de 3-2, in deplasarea de la Rasca, gratie golurilor inscrise de Vasiliu (2) si Clim. In sferturi a ajuns si Viitorul Veresti, care a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Somuz Falticeni, la capatul unei intalniri in care gazdele au marcat golul calificarii prin Pavaloaie.

Cea mai usoara misiune au avut cei de la Minerul Iacobeni s-a calificat in sferturi, dupa ce au castigat la “masa verde”, scor 3-0, meciul programat pe teren propriu in compania celor de la Vointa Stroiesti. Oaspetii nu s-au prezentat la joc in semn de protest fata de AJF, care le-a schimbat adversarul din optimi, in conditiile in care dupa programul initial, Vointa Stroiesti urma sa evolueze pe terenul celor de la Steaua Dumbraveni.

Update. Ca si drept la replica transmis catre GazetaSV.ro, presedintele AJF, Aurel Daicu, a precizat ca adversarul echipei Vointa Stroiesti din faza optimilor de finala a fost schimbat dupa consultarea si acordul delegatului echipei din Stroiesti, Ion Chirila.

Rezultatele complete din optimi:
Bucovina Serbauti – Viitorul Adancata 3-3 (6-5, d.p.)
Victoria Vatra Moldovitei – Dorna Vatra Dornei 3-4
Inter Capu Campului – CS Gura Humorului 1-2
Progresul Fratautii Vechi – Steaua Dumbraveni 5-0
Plesul Rasca – Unirea Boroaia 2-3
Viitorul Veresti – Somuz Falticeni 1-0
Bucovina Radauti – Zimbrul Siret 5-2
Minerul Iacobeni – Vointa Stroiesti 3-0

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupă | Rezultate optimi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*