Cu vitrina goală

Visul sucevenilor de a castiga Cupa Challenge a durat doar sapte zile. Desi a intrat pe teren la adapostul celor doua goluri avans luate duminica trecuta, Universitatea a scapat trofeul printre degete in mansa secunda, UCM Resita reusind sa se impuna astazi, in sala LPS, cu scorul de 25-20.

Vizibil marcati de miza meciului, elevii lui Petru Ghervan au reusit sa ramana in carti doar o jumatate de repriza, numerosele eliminari din tabara gazdelor, culminate cu cartonasul rosu incasat de Cristian Bursuc, asigurandu-se banatenilor un avantaj de cinci goluri la pauza, scor 17-12.

Trupa lui Aihan Omer avea sa transeze definitiv soarta finalei odata cu iesirea de la cabine. Cele sapte minute de seceta din avanposturile sucevene, acompaniate de trasoarele expediate de sarbul Bojan Butulija, marind avansul resitenilor la opt goluri, scor 21-13. Finalul avea sa aduca si ultimele tresariri in tabara suceveana, Bibirig si compania reusind sa reduca diferenta la patru goluri, indeajuns insa pentru a smulge a trei cupa consecutiva din vitrina banatenilor.

Marcatori:

CSU Suceava: Adomnicai 8, Ignat 4, Bibirig 2, Chirut 2, Tcaciuc 2, Mitrea 1, Gavriloaia 1.

UCM Resita: Butulija 9, Ciubotariu 4, Pasici 4, Rohozneanu 3, Piriianu 2, Tucanu 2, Irimescu 1.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu vitrina goală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*