Cu vată în urechi

Conducerea Cetăţii este hotărâtă să îmbunătăţească starea de spirit din cadrul echipei indiferent de măsurile care trebuie luate. Astfel, pentru a nu mai auzi reproşurile spectatorilor, jucătorii vor purta vată în urechi la meciul cu Delta Tulcea.

Antrenorul cu portarii, Marius Lup, speră chiar ca publicul să revină alături de echipă şi să o sprijine pe întreg parcursul meciul de sâmbătă.

“In trecut, au fost probleme si mai grave la aceasta echipa. Eu sper sa trecem peste acest moment cat mai repede. Chiar fac apel la spectatori sa vina in numar cat mai mare la meci si sa incurajeze aceasta echipa. Jucatorii au simtit presiunea care a fost pusa pe ei si au nevoie de incurajari”, a afirmat antrenorul Marius Lup.

Sucevenii tin cont şi de părerea lui Ovidiu Ciobanu, care săptămâna trecută le-a dat un sfat jucătorilor care nu pot ignora aporstrofările venite din tribune.

“Vor juca si cu vata in urechi de data aceasta”, a anuntat Marius Lup.

La ultimul meci al Cetăţii disputat pe Areni au fost prezenţi circa 1.000 de oameni. La finalul acelei partide, încheiate cu scorul de 1-0 în favoarea echipei FCM Bacău, fundaşul Dorel Bernard a intrat într-o dispută verbală cu câţiva spectatori de la tribuna a 2-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu vată în urechi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*