Cu prea mult respect

Florin Ciubotariu, artizanul revenirii echipei sucevene pe finalul jocului cu Potaissa Turda, considera ca “studentii” puteau obtine mai mult de pe urma meciului de sambata: “Sigur puteam obtine mai mult din acest meci. Din pacate, nu am avut o prima repriza prea reusita. Nu ne-a iesit jocul pe atacurile pozitionale, le-am oferit adversarilor multe mingi usoare care le-au fructificat in goluri pe contraatac si astfel au intrat cu un avantaj destul de consistent la pauza. Totusi am avut puterea de a reveni in repriza secunda. Pacat ca nu am prestat acelasi joc de la inceput. Probabil ca altul era rezultatul in acest meci”.

La randul sau, antrenorul sucevean Razvan Bernicu a pus esecul de ieri pe seama greselilor individuale comise si a respectului exagerat pe care tinerii handbalisti suceveni l-au acordat echipei din Turda. “Ne asteptam sa fie un meci foarte dificil. Din pacate, am inceput timorati, cu prea mult respect fata de echipa din Turda si din nou platim tribut greselilor individuale. In loc sa fructificam atacurile noastre, le-am oferit adversarilor mingi usoare pentru contraatac. Tinand cont insa de experinta celor doua formatii, cei de la Turda sunt peste noi la ora actuala. Ei, in vara trecuta, au reusit sa tina toata echipa, iar asta se vede acum in joc ”, a declarat Razvan Bernicu. Tehnicianul a evitat sa comenteze arbitrajul brigazii Iliescu / Manea: “Nu comentez arbitrajul. Nu inteleg de ce am luat acea eliminare pentru ca nu am protestat. Acesta a fost decizia lor”.

De partea cealalta, antrenorul Horatiu Gal, a recunoscut ca formatia ardeleana putea scapa victoria in minutele de final si asta doar din cauza relaxarii cu care elevii sai au tratat meciul de la Suceava. “Ne-am asteptat sa avem parte de un meci dificil. Chiar daca acum este formata din jucatori tineri, echipa suceveana joaca in continuare dupa aceleiasi principii si a ramas la fel de disciplinata in joc. Din pacate, unii dintre baietii nostrii nu au tratat cu foarte multa seriozitate acest meci si asta s-a vazut pe final. Relaxarea unora dintre ei ne putea costa puncte, ceea ce nu era imposibil” a spus antrenorul Potaissei.

Oficialul echipei ardelene considera ca handbalul sucevean are resurse sa revina in top, dar pentru acest lucru este nevoie de foarte multa rabdare, in special din partea factorilor locali de decizie. “Trebuie multa rabdare si in special din partea autoritatilor. Sunt oameni profesionisti in staff-ul tehnic din Suceava care pot sa aduca echipa inapoi, acolo sus, unde a fost”, a mai spus Horatiu Gal.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Cu prea mult respect"

  1. Trebuie urgent de finalizat problemele de oranizare si management ale clubului CSU , cu astfel de „greseli individuale” pornind de la administratia suceveana, ne „bat ” toti si retrogradam , calcand in picioare performantele obtinute de acest club si munca unor sportivi si tehnicieni, obligati de „nazurile ” unui individ sa plece de la aceasta echipa, care ducea numele Sucevei in tara si in strainatate.
    Din pacate in prezent se aude de Suceava doar prin exemplul (negativ) stalpului lui Flutur din mijlocul soselei !!!!!!!!!!

  2. sa va spuna cei care s-au ocupat pana acum de partea organizatorica de la csu,in ce conditii se statea.buget de 10 miliarde si angajati platiti in bataie de joc.acum nu le este dor de chira si ceilalti?!sa il puna pe bernicu senior la club pe nici un leu,sa se vada daca ramane mai mult de o saptamana.munca multa si bani putini,prosti nu mai sunt multi

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*