Cu Bjelovar, pe 11 februarie

Conducătorii cluburilor Universitatea Suceava şi RK Bjelovar au convenit asupra datelor de disputare ale celor două meciuri din optimile Cupei Challenge. Jocul tur se va disputa la Suceava, pe 11 februarie, iar returul, o săptămână mai târziu, în Croaţia.

Chiar dacă şi-ar fi dorit ca ambele meciuri să se desfăşoare în România, sucevenii s-au lovit de refuzul croaţilor. În aceste condiţii, oficialii celor două cluburi au căzut de acord ca primul joc, de la Suceava, să fie programat sâmbătă, 11 februarie, de la ora 11:00. Meciul din retur va avea loc peste o săptămână, la Bjelovar, începând cu ora 19:00. La fel ca Universitatea, RK Bjelovar a terminat turul pe locul 9 în competiţia internă. Adversarii sucevenilor din Cupa Challenge au înregistrat o înfrângere în ultimul meci oficial din acest an, 34-32 pe terenul ocupantei poziţiei a patra, Zamet Rijeka.

Campionatul croat se va relua pe 4 februarie, din acest punct de vedere Universitatea având un uşor avantaj. În timp ce RK Bjelovar se va afla abia la al doilea meci oficial din 2012, “studenţii” îşi vor trece în cont trei meciuri în Liga Naţională până la partida din Cupa Challenge. Este vorba despre întâlnirile cu CSM Ploieşti, Pandurii Tîrgu Jiu şi Universitatea Cluj.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu Bjelovar, pe 11 februarie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*