Câştigătorii Cupei Interconti

Terenurile complexului sportiv Unirea din Suceava au gazduit, in perioada 6-9 august, cea de-a doua editie a Cupei Interconti la tenis de camp. Competitia s-a adresat copiilor sub 16 ani si a reunit la start peste 60 de participanti, impartiti pe opt tablouri de concurs, cinci la masculin si trei la feminin.

Dupa trei zile de intreceri, la categoria mezina, cea destinata jucatorilor sub 10 ani, primele locuri au fost adjudecate de pitesteanul Horia Herciu (Css Vlaicu Voda) si de Elena Hanu (Kymstar Piatra Neamt).

Turneul adresat tenismenilor sub 12 ani a fost castigat de Cezar Cretu si Oana Corneanu, ambii de la Tc Oana Iasi, in vreme ce Nicolaie Baciu (Tenis Star Piatra Neamt) si Paraschiva Sitaru (Cs Giglio Iasi) s-au impus la categoria sub 14 ani. In competitia pentru jucatorii sub 16 ani, trofeul a fost adjudecat de Horia Sebastian Chitu (Kymstar Piatra Neamt), care s-a impus, in finala, in fata bacauanului Sabin Saveluc.

La editia din acest an a Cupei Interconti au participat si 13 sportivi ai clubului local Cs Select Suceava, cele mai bune rezultate fiind obtinute de Madalina Sburlea (locul 3 – sub 14 ani), Tudor Gaitan, Laurentiu Lungu si Ioan Marancuta care au ajuns pana in semifinale la categoria sub 16 ani, respectiv sub 10 ani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Câştigătorii Cupei Interconti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*