CSU va juca vineri sau sâmbătă

Universitatea Suceava va disputa meciurile de pe teren propriu din următoarea ediţie de campionat, vineri sau sâmbătă seara. Anunţul a fost făcut de Petru Ghervan, care a mai spus că pentru stabilirea zilei şi orei de joc, va lua în calcul meciul din deplasare din etapa precendentă.

Federaţia Română de Handbal a dat posibilitatea în acest an cluburilor din Liga Naţională de a negocia ziua şi ora de disputare a partidelor de pe teren propriu. Începerea jocului poate fi programată de vineri de la ora 14:00 până duminică la ora 20:00, de comun acord cu echipa vizitatoare.

“Noi ne gândim să jucăm vineri seara sau sâmbătă seara. În cazul în care vom juca duminică la una dintre echipele din Liga Naţionala, cu siguranţa următorul meci va fi sâmbătă sau duminică. Vom plasa jocurile noastre în funcţie de distanţa pe care vom efectua deplasarea în etapa precedentă astfel încât, în intervalele respective să putem beneficia şi de refacere şi de un timp de pregătire specific jocului din etapa următoare”, a declarat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Conducerea clubului Universitatea va hotărî în această perioadă care vor fi zilele şi orele de disputare a meciurilor de pe teren propriu în funcţie de anunţurile pe care le-au făcut alte echipe. De exemplu, Satu Mare şi Baia Mare joacă vinerea, iar Bacăul, Braşovul şi Târgu Jiu – sâmbăta.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close