CSU Suceava va disputa cinci meciuri amicale până la reluarea Ligii Zimbrilor

CSU Suceava si-a fixat cinci meciuri de verificare pana pe 1 februarie, cand se va relua Liga Zimbrilor la handbal masculin. Astfel, saptamana viitoare, echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei se va deplasa in Ardeal pentru doua jocuri amicale in compania formatiilor Potaissa Turda si „U” Cluj, programate marti, de la ora 16.00, respectiv miercuri, de la ora 12.00.

Vineri, 19 ianuarie, echipa suceveana isi va testa fortele, in deplasare, cu liderul Seriei A a Diviziei A, Stiinta Bacau, pentru ca miercuri, 24 ianuarie, sa se deplaseze la Bucuresti, pentru o “dubla” amicala in compania Stelei.

Universitarii se afla in cea mai grea perioada a pregatirilor de iarna, Adi Chirut programand in aceasta saptamana cate doua antrenamente pe zi. Alin Petrea este singurul jucator care nu se pregateste cot la cot cu colegii sai, centrul sucevean avand nevoie, potrivit medicilor, de o saptamana in plus de repaus. “In aceste amicale, ne-am propus sa ne imbunatatim jocul, sa-l aducem la un nivel cat mai ridicat, care sa ne permita sa adunam cat mai multe puncte odata cu reluarea campionatului. Ne asteapta o parte a doua a sezonului regulat foarte grea, mult mai grea ca prima, tinand cont ca vom intalni in deplasare patru dintre cele cinci contracandidate ale noastre in lupta din play-out”, a precizat antrenorul Adrian Chirut.

 CSU Suceava va relua Liga Zimbrilor de handbal masculin pe data de 1 februarie, cu o deplasare infernala pe terenul celor de la CSM Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava va disputa cinci meciuri amicale până la reluarea Ligii Zimbrilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*