CSU Suceava- U Cluj: 35-30

Csu Suceava a castigat si cel de-al doilea amical disputat in compania celor de la “U” Transilvania. Echipa antrenata de Leonard Bibirig s-a impus, astazi dimineata, in fata ardelenilor, cu scorul de 35-30.

“Studentii” au inceput in forta confruntarea si si-au asigurat un avans de trei goluri inca din primul sfert de ora, scor 13-10. Pe fondul unei defensive excelente si a poftei de gol aratata de Gavriloaia si Cantec, gazdele s-au distantat la zece reusite pana la pauza, scor 25-15. Repriza secunda a consemnat insa o adevarata harababura in jocul sucevenilor, care s-au intrecut in ratari, nimerind in zece randuri barele portii adverse. “Sepcile rosii” au redus treptat ecartul, trupa lui Bibirig castigand in final cu 35-30.

Universitatea Suceava a mizat in amicalul de astazi dimineata pe urmatorul lot de jucatori: Selaru, Andrei, Draghici – Cantec (7 goluri), Gavriloaia (6 goluri), Mitrea (4 goluri), Amihaesi (3 goluri), Besarab (3), Rosu (2), Schroeder (2), Sandu (2), Acatrinei (2), Chirut (2), Tutu (1), Pancu (1), Soldanescu si Vele.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava- U Cluj: 35-30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*