CSU Suceava și-a testat forțele cu Bacău și Vaslui

CSU Suceava a avut un program extrem de incarcat la finalul saptamanii trecute, cu trei meciuri amicale intr-un interval de trei zile.

Echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei si-a inceput seria jocurilor de pregatire in compania celor de la CSM Bacau, in fata carora a pierdut joi seara, in sala “Dumitru Bernicu”, cu scorul de 26-37, dupa ce la pauza oaspetii conduceau la sapte goluri, scor 19-12. Vineri seara, formatia suceveana si-a testat pentru prima oara fortele cu CSM Vaslui, iar dupa o prima repriza in care condus la limita, scor 16-15, a cedat in final in fata trupei lui Leonard Bibirig, cu 29-37. Cele doua formatii s-au reintalnit sambata, cu o dorinta mare de revansa din partea universitarilor, care au condus pana spre final pe tabela, dar un pierdut in ultimele minute, in inferioritate numerica, cu scorul de 34-35.

Cu ocazia acestor trei amicale, Adrian Chirut si Iulian Andrei au vazut la joc si ultima achizitie a formatiei sucevene, este vorba de Majic Velibor, un bosniac 32 de ani care evolueaza ca pivot.

In continuarea programului de pregatire, joi si vineri, universitarii se vor deplasa la Baia Mare, unde va participa la un turneu amical alaturi de gazdele de la Minaur, Potaissa Turda si Resita.

Clasata pe primul loc in Seriei A a Diviziei A, cu un avans de trei puncte in fata celor de la CS Magnum Botosani, CSU Suceava va incepe partea secunda a sezonului regular pe data de 2 februarie, in deplasare, cu Politehnica Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava și-a testat forțele cu Bacău și Vaslui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*