CSU Suceava se reuneşte miercuri seară

CSU Suceava incepe la mijlocul acestei saptamani pregatirile pentru viitorul sezon al Ligii Nationale la handbal masculin. La primul antrenament din aceasta vara, programat astazi, de la ora 18.00, in sala LPS, sunt asteptati in jur de 20 de jucatori, printre care si cele trei achizitii reusite in intersezon, este vorba de portarul Daniel Bobeica (Stiinta Bacau), coordonatorul Mihai Sandu (HC Vaslui) si extrema dreapta Gabriel Cotinghiu (HC Vaslui). Cei trei vor acoperi golurile lasate de plecarile lui Andrei Draghici, Sasa Puljizovic, Cristian Bursuc si Lucian Preda. Primele zile sunt destinate recomodarii la efort, dupa care universitarii vor intra in regim de cantonament la Suceava.

Luna august este destinata meciurilor de verificare. Primele jocuri vor avea loc cu ocazia Memorialului “Mihai Mironiuc”, turneul la care, pe langa gazdele de la CSU Suceava si mai anuntat prezenta nou-promovata Politehnica Iasi, CSM Focsani si divizionara secunda Stiinta Bacau. Apoi, trupa antrenata de Chirut va mai participa la doua turnee la Vaslui si la Baia Mare.

Formatia suceveana va debuta in noul sezon al Ligii Nationale, in primul weekend din luna septembrie, in deplasare, cu HC Dobrogea Sud Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava se reuneşte miercuri seară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*