CSU Suceava se pregătește pentru primele amicale

CSU Suceava incepe seria meciurilor de pregatire la Vaslui, acolo unde formatia antrenata de Adrian Chirut, Iulian Andrei si Ioan Tcaciuc va intalni prim-divizionara din localitate, vineri, de la ora 18.00, si sambata, de la ora 12.00 “Abia in acesta saptamana am inceput antrenamentele tactice. Primele amicale le vom avea la Vaslui, dupa care, in urmatoarele trei weekenduri vom participa la tot atatea turnee de pregatire la Fagaras, Sighisoara si Odorhei. Intre aceste turnee vom mai incerca sa jucam cu Bacaul sau cu Focsaniul pentru ca avem nevoie de meciuri in picioare pentru a ne omogeniza”, a declarat antrenorul Adrian Chirut.

Tehnicianul sucevean are in acest moment in pregatiri 20 de jucatori, printre care si doi ucraineni: Vladislav Kobzii, un centru in varsta de 21 de ani, venit de la echipa secunda a celor de la Motor Zaporozhye, si de Pavel Loik, un inter in varsta de 19 ani, originar din Cernauti si care in sezonul trecut a evoluat in Liga a II-a din Polonia. “Ca si numar de jucatori, lotul este suficient. Probabil vor mai pleca unu-doi. Avem jucatori de calitate, dar sunt jucatori tineri care nu au avut parte de meciuri tari pana acum. Ganditi-va ca, daca-l punem deoparte pe Iulian Andrei, cel mai <<varstnic>> jucator din lotul actual are 25 de ani”, a mai spus Adrian Chirut.

Lotul prezent la antrenamentele echipei sucevene: Andrei, Duman, Pintilei, Loik, Oancea, Popia, Kobzii, Cozorici, Barb, Urda, Alupoaie, Lazurca, Vizitiu, Lupu, Popa, Tofanel, Burbulea, Sora, Martin si Mihalcea. Accidentat inca, Andrei Olariu este singurul jucator care nu se antreneaza.

CSU Suceava va incepe noul sezon al Diviziei A la handbal masculin la jumatatea lunii septembrie, intr-o serie in care se vor mai regasi CSU Galati, CSU Brasov, CSM Botosani, Politehnica Iasi si CSM II Bacau. Asta daca FRH nu va schimba sistemul competitional . “Se zvoneste ca Divizia A s-ar putea reorganiza, ca se vor restrange seriile. Noua ne-ar conveni sa avem cat mai multe meciuri, chiar daca am fi nevoiti sa facem deplasari mai lungi”, a adaugat Adrian Chirut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava se pregătește pentru primele amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*