CSU Suceava se pregătește în efectiv complet

CSU Suceava s-a reunit la inceputul acestei saptamani, in efectiv complet, in vederea inceperii pregatirilor pentru viitorul sezon al Diviziei A la handbal masculin. La primele antrenamente din aceasta vara, sub comanda lui Adrian Chirut, Ioan Tcaciuc si Iulian Andrei s-au prezentat 26 de jucatori, multi dintre ei aflati in probe la formatia sucevevana. Singurele certitudini la capitolul achizitii sunt deocamdata patru la numar: coordonatorul Alexandru Popia (22 de ani), interii Raul Bogdan Barb (24 de ani) si Andrei Sora (20 de ani) si extrema stanga Razvan Dodita (20 de ani).

Am inceput pregatirile cu o echipa total schimbata, o echipa tanara, cu o medie de varsta cum nu a mai fost de mult timp la Suceava. Avem 26 de jucatori la antrenamente, dar vor mai pleca dintre ei. Imi doresc sa pastrez un lot de maximum 20 de jucatori, cu tot cu portari”, a anuntat antrenorul Adrian Chirut, care nu se asteapta ca echipa suceveana sa intampine probleme in castigarea Seriei A a Diviziei A. “Nu ne asteptam sa avem probleme in Serie. Important este sa formam o echipa, sa o omogenizam si vom vedea in partea a doua a campionatului care sunt sansele noastre concrete la promovare”, a precizat Adrian Chirut.

CSU Suceava a pierdut nu mai putin de 11 jucatori, dupa retrogradarea echipei: Burlacu, Baican, Tirzioru, Sandu, Costea, Golubovic, Dragnea, Petrea, Ciubotariu, Soldanescu si Adomnicai, ultimei trei semnand cu CSM Botosani.  “Sunt foarte multi, dar cu siguranta am plecat la mai bine. Noi am incercat sa venim cu contraoferte, dar in limita bugetului nostru” a adaugat Chirut.

Pana la startul viitorului sezon, programat la mijlocul lunii septembrie, universitarii si-au propus sa efectueze un cantonament si sa dispute mai multe meciuri amicale. “Majoritatea echipelor din Liga Nationala sunt prinse deja in turnee. Sa vedem cum ne putem infiltra sa avem si noi cateva meciuri puternice in picioare inainte de startul campionatului”, a spus Chirut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava se pregătește în efectiv complet"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*