CSU Suceava se dezintegrează, jucător cu jucător

CSU Suceava se dezintegreaza, jucator cu jucator, dupa retrogradarea echipei in Divizia A. Dintre cei zece jucatori care termina contractele cu gruparea universitara, trei si-au gasit alte formatii.

Primul plecat este pivotul Bogdan Baican, care paraseste Suceava dupa patru ani, urmand sa imbrace in urmatoarele doua sezoane tricoul Politehnicii Timisoara. Adi Tirzioru, unul dintre golgheterii universitarilor in ultimele trei editii de campionat, a ales sa semneze cu CSM Bacau. Poate cea mai importanta pierdere este insa cea a capitanului Gabi Burlacu, care a ajuns la o intelegere cu CSA Steaua, dupa zece ani petrecuti la CSU Suceava, dintre care noua la seniori.

Alti patru handbalisti carora le expira contractele au oferte din Liga Nationala, dupa cum urmeaza: Alin Petrea, de la CSM Vaslui, Catalin Costea, de la Minaur Baia Mare, Mihai Sandu, de la Dunarea Calarasi si Dorin Dragnea, de la CSM Fagaras. Florin Ciubotariu, portarul Iulian Andrei si sarbul Djordje Golubovic sunt in acest moment liberi de contract.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava se dezintegrează, jucător cu jucător"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*