CSU Suceava – SCM Brasov: 34-20

Nicio supriza in meciul pe care Universitatea Suceava l-a disputat astazi pe teren propriu cu RomCri Brasov. Handbalistii suceveni au trecut de penultima clasata in Liga Nationala cu scorul de 34-20 (14-11).

Prima parte a jocului a fost echilibrata, oaspetii rezistand cu brio in fata Universitatii, astfel ca dupa 10 minute scorul era 3-2. Sucevenii s-au departat cel mai mult in prima repriza la 5 goluri, insa Brasovul a revenit pe finalul reprizei. In minutul 28, scorul era 12-11. In acel moment, Leonard Bibirig a solicitat time-out, iar imediat dupa reluarea jocului, sucevenii au inscris de doua ori consecutiv si au intrat la pauza cu un avantaj de 3 goluri. Repriza secunda a fost la discretia Universitatii, care si-a majorat constant avantajul de pe tabela de marcaj. Cel mai interesant moment al meciului s-a petrecut cu 10 minute inainte de final, atunci cand cele doua echipe s-au luptat cu doar cate 4 jucatori de camp. Scorul final a fost stabilit de Chirut cu 3 secunde inainte de final. 34-20 pentru Universitatea care bifeaza astfel a treia victorie din acest sezon.

CSU Suceava: Pralea – Mitrea, Zvanciuc, Tcaciuc, Bursuc, Adomnicai, Gavriloaia

Pentru CSU Suceava au marcat: Chirut – 7 goluri, Gavriloaia, Bursuc, Adomnicai – 5, Dediu – 4, Acatrinei – 3, Dospinescu, Zvanciuc – 2, Mitrea – 1

Iulian Andrei – 13 interventii, Bogdan Pralea – 5 interventii

foto: Doru Halip

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – SCM Brasov: 34-20"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*