CSU Suceava s-a calificat la turneul final

CSU Suceava a reusit sa se califice la turneul final al campionatului national de handbal pentru juniori III. Formatia antrenata de Vasile Boca si Ioan Tcaciuc a ajuns în primele opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta, dupa ce s-a clasat pe locul 2 la turneul semifinal, disputat în perioada 25-29 aprilie, in Sala Sporturilor din Bacau. Echipa suceveana a înregistart un bilant de patru victorii si o înfrângere: 43-38 cu CSS Craiova, 35-21 cu CSM Focsani, 34-23 cu CSS Galati, 37-35 cu LPS Târgu-Mures, respectiv 29-39 cu CSM Bucuresti.

Vreau sa felicit copiii pentru modul cum s-au comportat pe durata întregului turneu, au fost rigurosi, au crezut si si-au dorit cu adevarat aceasta calificare. Stiam ca jocul cu LPS Tg-Mures, o echipa completa din toate punctele de vedere, cu doi sportivi proveniti de la centrul de excelenta, va fi unul în care câstigatoare va fi echipa care va juca mai disciplinat si îsi va dori mai mult victoria, capitole la care echipa noastra s-a autodepasit. Meciul cu CSM Bucuresti a fost unul greu, am reusit sa ramânem în joc pâna la pauza, difernta fiind facuta de forma fizica mai buna a adversarului din repriza secunda. Acest loc 2 ne trimite într-o grupa dificila, cu principala favorita la titlu Stiinta Bacau, Poli Timisoara si Academia Minaur Baia Mare. Ne propunem o pregatire cât mai buna a turneului, iar acolo vom încerca sa scoatem maxim din fiecare joc”, a declarat antrenorul grupei de juniori III de la CSU,Vasile Boca.

CSU Suceava a mizat pe urmatorul lot de sportivi: Dan Gaspar, Andrei Andone, Dragos Podovei – portari, Catalin Zaritchi, Florin Boaru, Alexandru Reut, Daniel Stanciuc, Bogdan Câra, Adi Hreceniuc, Paul Smocot, Stefan Pascut, Rares Florescu, Emilian Hutuleac, Razvan Ioan – jucatori de câmp.

Turneul final al campionatului national pentru juniori III va avea loc în perioada 23-27 mai, pe teren neutru. Alaturi de CSU Suceava, vor mai participa alte sapte echipe: CSȘ Medgidia, Academia Minaur Baia Mare, Poli Timisoara, AHC Potaissa Turda, CSM Bucuresti, Stiinta Bacau si CSM Ploiesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava s-a calificat la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*