CSU Suceava, pe locul 4?!

Universitatea Suceava va ocupa locul 4 in clasament la finalul etapei a 9-a. Cel putin acesta este pronosticul portarului Bogdan Pralea.

„Suntem foarte bucurosi pentru cele doua puncte. Pe final era cat pe ce sa o comitem, dar am intors rezultatul si a fost bine. Ne pare bine ca am castigat in fata unei contracandidate la un loc de cupa europeana si speram ca in meciul urmator, cu Timisoara, sa mai obtinem doua puncte”, a declarat Pralea la finalul meciului cu HC Odorhei.

Victoria Universitatii de miercuri i-ar putea propulsa pe suceveni pe locul 5 al Ligii Nationale, intrucat este greu de crezut ca Bacaul va bate la Constanta. Bogdan Pralea este insa mai optimist si considera ca nici Pandurii Tg. Jiu nu va obtine vreun punct la Satu Mare.

„Eu as miza pe o victorie a celor de la Satu Mare in defavoarea celor de la Tg Jiu si cred ca la finalul acestei etape vom fi pe locul 4”, spune portarul Universitatii.

Pentru suceveni urmeaza acum o pauza de 9 zile pana la urmatorul joc de campionat, programat pe 28 noiembrie, cu Politehnica Timisoara. Retinut inca la Suceava cu problemele medicale, Pralea abia asteapta sa mearga la Iasi: „Eu unul ma voi duce acasa sa imi revad familia, imi este foarte dor de sotie si de fetita. In scurt timp voi reveni inapoi la munca”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *