CSU Suceava – Olimpus: 35-30

Universitatea Suceava a început cu dreptul a patra ediţie a Memorialului Mihai Mironiuc. Handbaliştii antrenaţi de Leonard Bibirig au trecut la 5 goluri diferenţă de basarabenii de la Olimpus Chişinău, scor 35-30.

Memorialul a debutat cu meciul dintre echipa a doua a Universităţii şi Minaur Baia Mare. Tinerii jucători suceveni au cedat cu scorul de 26-33 în faţa maramureşenilor. Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Zvanciuc şi Acatrinei cu câte 6, respectiv 5 goluri marcate. După aceasta partidă, în teren a intrat echipa pregătită de Leonard Bibirig, care a înfruntat campioana Republicii Moldova, Olimpus Chişinău. Sucevenii nu au avut probleme în faţa basarabenilor, la pauză conducând cu scorul de 16-13. Universitatea a început în forţă repriza secundă, iar la un momentdat avea un avantaj de 8 goluri. Pe fondul unei uşoare relaxări a sucevenilor, oaspeţii au redus din diferenţă, iar scorul final a fost 35-30 în favoarea Universităţii.

În această după-amiază , CSU II înfruntă de la ora 16:30 Ştiinţa Bacău, iar in ultimul meci al zilei, CSU întâlneşte Minaur Baia Mare la ora 19:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – Olimpus: 35-30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*