CSU Suceava – Minaur: 20-15

Universitatea Suceava nu a dezamagit la reintalnirea cu proprii suporteri. Jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig au castigat astazi in fata celor de la Minaur Baia Mare cu scorul de 20-15, dupa ce la pauza aveau un avantaj de doua goluri (9-7).

Meciul dintre CSU Suceava si Minaur Baia Mare a fost sarac in goluri, lucru demonstrat si de scorul final. Inceputul partidei a stat sub semnul echilibrului, ambele echipe ratand ocazii mari de a inscrie. Campioni la acest capitol au fost gazdele, care au irosit nu mai putin de 6 lovituri consecutive de la 7 metri. Mitrea a fost cel care a spart gheata, iar de atunci, oaspetii nu au mai reusit sa revina pe tabela. Finalul primei reprize a fost trait la intensitate maxima de sucevenii prezenti la LPS. Cu doi jucatori eliminati, Universitatea a reusit sa nu primeasca gol si mai mult, a inscris in ultima secunda de joc pentru 9-7. Repriza secunda i-a apartinut in toatalitate echipei gazda, care s-a impus in final cu 20-15, bifand astfel prima victorie in noua editie de campionat.

In perioada 14-20 septembrie, Liga Nationala de handbal masculin este intrerupta pentru actiunea loturilor nationale de seniori si tineret.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – Minaur: 20-15"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*