CSU Suceava luptă pentru Trofeul Minaur

CSU Suceava participa la sfarsitul acestei saptamani la Trofeul Minaur, un turneu de meciuri de pregatire la care mai iau parte AHC Potaissa Turda, ucrainenii de la HC Zaporozhye si formatia gazda, CS Minaur Baia Mare.

E ultimul si cel mai tare turneu de pregatire la care participam in aceasta vara. Intalnim echipe puternice si este o buna ocazie sa vedem la ce nivel de aflam, sa vedem ce mai avem de reglat in jocul nostru. Trebuie sa punem in practica tot ce am lucrat pana acum si sa ne apropiem de jocul pe care vrem sa-l aratam in campionat, cand se va juca pe puncte”, a declarat antrenorul Adi Chirut inainte plecarii la Baia Mare.

Delegatia universitarilor va pleca vineri dimineata spre Baia Mare fara extrema dreapta Gabriel Cotinghiu, care a suferit o fractura de piramida nazala la turneul de la Vaslui.  In schimb, in lotul sucevean vor reveni dupa accidentari Gabriel Burlacu, Catalin Costea si portarul Cristian Tcaciuc.

Formatia suceveana a castigat toate cele sase meciuri de pregatire pe care le-a disputat in aceasta vara. Echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei va debuta in noul sezon al Ligii Nationale la handbal masculin in primul weekend din luna septembrie, cu un meci in deplasare, la Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava luptă pentru Trofeul Minaur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*