CSU Suceava, locul 3 la Trofeul Minaur

CSU Suceava si-a incheiat seria meciurilor de pregatire la Trofeul Minaur. La capatul a trei zile de intreceri, echipa antrenata de Adrian Chirut a terminat turneul de la Baia Mare pe locul al 3-lea, cu o victorie si doua infrangeri.

Universitarii au pierdut meciul de debut, disputat vineri, in fata gazdelor de la Minaur, cu scorul de 27-32, apoi au cedat, sambata, in fata celor de la Potaissa Tuda, cu 33-35. Handbalistii suceveni si-au asigurat totusi un loc pe podium, dupa ce s-au impus astazi, in fata ucrainenilor de la HC Zaporozhye, cu 37-28.

A fost un turneul mai puternic decat primele doua la care am participat. In afara primului meci, cel cu Minaur, la care am intrat in sala direct de pe drum si in care s-a resimtit oboseala, cred ca am facut alte doua meciuri bune, unul echilibrat cu Turda si unul foarte bun, in special in repriza a doua, cu Zaporozhye. Ma bucur sa am putut sa folosesc toti jucatorii din lot. Acum, ne-au mai ramas doua saptamani la dispozitie sa aducem ultimele reglaje in joc inainte de startul campionatului”, a declarat Adrian Chirut dupa turneul de la Baia Mare.

Rezultatele competitiei:

Vineri:
HC Zaporozhye – Potaissa Turda 29-32 (15-16)
Minaur Baia Mare – CSU Suceava 32-27 (17-13)

Sambata:
Potaissa Turda – CSU Suceava 35-33 (16-15)
Minaur Baia Mare – HC Zaporozhye 35-27 (15-8)

Duminica:
CSU Suceava – HC Zaporozhye 37-28 (16-16)
Minaur Baia Mare – Potaissa Turda 37-24 (19-15)

Formatia suceveana are bilant de sapte victorii si doua infrangeri in amicalele din intersezon. Echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei va debuta in noul sezon al Ligii Nationale la handbal masculin in primul weekend din septembrie, cu un meci pe terenul celor de la HC Dobrogea Sud Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava, locul 3 la Trofeul Minaur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*