CSU Suceava, la Digi Sport

Meciurile din Liga Nationala de handbal vor fi televizate de Digi Sport. Deocamdata nu se stie insa cati bani vor primi echipele din drepturile TV, cate meciuri pe etapa vor fi televizate si nici cat va dura colaborarea dintre FRH si noul post de televiziune.

Echipa locala de handbal urma sa primeasca incepand cu acest sezon bani din drepturile de televizare. De altfel, fiecare echipa din Liga Nationala ar fi incasat bani in functie de pozitia pe care a terminat in sezonul precedent. Banii ar fi venit dinspre Realitatea, canalul TV care primise dreptul de a transmite meciurile, in urma unui contract de aproximativ un milion de euro pe an semnat cu Federaţia Română de Handbal. Intre timp, managerii postului TV au renuntat la contract, chiar daca, se pare, plătisera deja un avans de 300.000 de euro.

Preşedintele FRH, Cristian Gaţu a spus initial că, dacă s-ar rezilia contractul, federaţia ar face imediat o altă licitaţie. Suprinzator, Digi Sport, noul canal de sport lansat de operatorul RCS&RDS si-a trecut deja in “oferta” drepturile de difuzare exclusiva pentru transmisiuni directe a Ligii Nationale feminine, a Ligii Nationale masculine, precum si ale meciurilor de acasa ale Nationalelor de handbal ale Romaniei. De remarcat, la prima emisiune realizata de canalul respectiv a participat si presedintele FRH, Cristian Gatu, care nu a dezmintit niciun moment drepturile TV ale Digi Sport.

Digi Sport poate fi receptionat fara costuri suplimentare de catre cei care au achizitionat unul din serviciile de televiziune prin satelit Digi TV Satelit sau prin cablu Digi TV Cablu ale RCS & RDS.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava, la Digi Sport"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*