CSU Suceava- HCU Iaşi 40-31

CSU Suceava a reusit a treia victorie in meciurile amicale programate in aceasta vara, dupa ce s-a impus astazi, in sala Liceului cu Program Sportiv, cu scorul de 40-3, in fata celor de la HC Universitas Iasi, grupare promovata recent in Divizia A.

Intalnirea a debutat sub semnul echilibrului, tinerii handbalisti suceveni reusind sa rupa monotonia scorului abia la jumatatea primei reprize, cand gazdele au luat un avantaj de doua lungimi, 10-8. Pe fondul golurilor semnate de Burlacu, autor a 11 reusite personale, Universitatea si-a marit avansul pana la pauza la 18-15.

Partea secunda s-a desfasurat dupa acelasi scenariu, cu un prim sfert de ora in care s-a marcat de ambele parti si un final in care, pe fondul unor parade izbutite de Ilii si a unui joc bun facut pe faza ofensiva de Petrea, formatia suceveana s-a distantat la o diferenta de noua goluri, reusind sa se impuna in final cu 40-31.

Petru Ghervan a mizat in meciul de astazi pe urmatorii jucatori: Ilii, Serb – Burlacu (11 goluri), Petrea (9), Dumitras (6), Aldica (4), Matei (4), Negruseri (3), Gramatic (2), Stas (1) si Slavic. Tehnicianul sucevean nu a putut conta pe Spiridon, Rosu, Sandu si Tarzioru, cei patru fiind menajati din cauza unor probleme medicale.

Petru Ghervan a apreciat efortul facut de jucatorii ramasi in curtea Universitatii: “A fost un joc foarte util pentru noi. A fost un meci cu accent pe lupta si efort. In momentul de fata ne aflam in urma cu pregatirea fata de echipa pe care am intalnit-o, dar cred ca la nivelul la care sunt cele doua echipe nu putem discuta despre valoare sau despre spectacol. Singurul lucru interesant a fost efortul si daruirea acestor copii, ai nostri fiind de varsta frageda. Am intalnit un adversar mai matur si puternic din punct de vedere fizic”.

Tehnicianul a explicat de ce nu i-a fortat in meciul de azi pe Spiridon, Rosu, Sandu si Tarzioru, acestia urmand sa alcatuiasca in opinia sa nucleul viitoarei echipe locale de handbal. “Nu avea sens sa fortam pe nimeni pentru ca sunt jucatori care au mici accidentari de moment. Vorbim despre jucatori care pot ajuta mult echipa, dar in momentul acesta incercam sa gasim un nucleu stabil de jucatori, cu care sa putem porni la un nou drum indiferent de nivelul valoric al competitiei in care vom participa si sa incercam sa scoatem maximum din ce avem la dispozitie la ora asta”, a mai precizat Petru Ghervan.

COMENTARII:

2 Comentarii la "CSU Suceava- HCU Iaşi 40-31"

  1. Amicalul de sambata, cu Poli Iasi, s-a amanat.

  2. Alte poze de la meci nu sunt?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*