CSU Suceava – Dinamo: 29-19

Universitatea Suceava a debutat cu o victorie in cadrul Memorialului “Ioan Vladescu” de la Brasov. Handbalistii pregatiti de Leonard Bibirig au depasit Dinamo intr-o maniera categorica, scor final 29-19.

In primul meci al turneului de la Brasov, Universitatea a intalnit Dinamo Bucuresti. Cu o echipa formata in mare parte din tineri, “alb-rosii” nu au reusit sa reziste iuresului sucevean. Dupa un prim sfert de ora echilibrat, Universitatea a trecut la carma jocului, reusind sa intre la cabine cu un avantaj de 5 goluri, scor 15-10. “Studentii” nu au slabit ritmul nici in repriza secunda, majorandu-si in permanenta avantajul de pe tabela de marcaj. In cele din urma Universitatea s-a impus la 10 goluri diferenta, scor final 29-19.

La primul meci din cadrul turneului de la Brasov, asistenta a fost destul de scazuta, mai putin de 100 de oameni fiind prezenti in tribune. Printre acestia s-a aflat si tatal fostului handbalist Marian Cozma, Petre.

In urmatorul meci din cadrul patrulaterului de la Brasov, Universitatea va infrunta astazi de la ora 18:15 echipa gazda, Rom Cri Brasov

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – Dinamo: 29-19"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*