CSU Suceava – CSM Bacău, sâmbătă, ora 18.00

CSU Suceava incepe play-out-ul Ligii Zimbrilor la handbal masculin pe teren propriu, trupa lui Adrian Chirut si Iulian Andrei urmand sa primeasca sambata, de la orele 18.00, vizita Bacaului.

Universitarii incep turneul pentru mentinerea pe prima scena de pe un loc neretrogradabil si au sansa sa mareasca diferenta de puncte fata de principalele urmaritoare cu o victorie in prima etapa. “Am intrat in play-out de pe locul pe care ni l-am dorit. Plecam cu patru puncte, iar programarea meciurilor este in regula. Incepem cu un joc acasa in care avem victoria la indemana. Sper sa marim diferenta de puncte fata de echipele din urma noastra dupa aceasta prima etapa. Pentru asta este nevoie de mobilizare si profesionalism. Victoriile nu vor veni fara munca”, a declarat antrenorul principal al formatiei sucevene Adrian Chirut.

Florin Ciubotariu incerca sa le zgandareasca orgoliul colegilor sai inainte de startul play-out-ului. “Trebuie sa avem orgoliu, pentru ca suntem totusi o echipa de traditie, o echipa cu jucatori buni. Suntem constienti ca este o situatie mai complicata fata de anii trecuti, deoarece lucrurile sunt mai echilibrate in acest play-out, dar nu ar trebui sa lasam pe nimeni sa ne puna probleme, cel putin acasa. Trebuie sa castigam toate cele zece meciuri, iar primul este cu Bacaul, formatie in fata careia avem o revansa de luat”, a spus Florin Ciubotariu.

Accidentat, Olariu e singura absenta din cadrul lotului. In sezonul regular, cele doua formatii si-a impartit victoriile, fiecare castigand pe teren propriu. A fost 24-23 la Suceava si 26-24 la Bacau.

Programul primei etape din play-out:

Minaur Baia Mare – Universitatea Cluj

CSU Suceava – CSM Bacau

CSM Fagaras – HC Buzau

  Echipa M V E I Gol Pct.
1. Minaur Baia Mare 0 0 0 0 0-0 5
2. CSU Suceava 0 0 0 0 0-0 4
3. CSM Fagaras 0 0 0 0 0-0 3
4. HC Buzau 0 0 0 0 0-0 2
5. CSM Bacau 0 0 0 0 0-0 1
6. Universitatea Cluj 0 0 0 0 0-0 0

La finalul turneul play-out, primele doua clasate vor ramane in Liga Zimbrilor, ocupantele locurilor 3 si 4 vor ajunge la baraj, iar ultimele doua echipe vor retrograda in Divizia A.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU Suceava – CSM Bacău, sâmbătă, ora 18.00"

  1. Hai CSU Suceava . Bafta baieti !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*