CSU Suceava a înregistrat o victorie și o înfrângere în periplul amical prin Ardeal

CSU Suceava a inregistrat o infrangere si o victorie in primele doua meciuri amicale programate in aceasta iarna. Marti seara, echipa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei a cedat pe terenul celor de la Potaissa Turda, cu scorul de 25-37, la finalul unui meci in care, cu exceptia lui Alin Petrea, nerefacut complet dupa operatia la genunchi, universitarii au rulat intreg lotul de jucatori. Pe fondul paradelor avute de noua achizitie, portarul Ionut Irimus, si a golurilor marcate de pe extrema de Asoltanei, gruparea ardeleana a intrat la pauza cu un avantaj de sapte goluri, scor 19-12, iar pana la fluierul final s-a distantat la 37-25. Cu sapte, respectiv cinci goluri, interul Adi Tarzioru si pivotul Bogdan Baican au fost cei mai buni marcatori ai formatiei sucevene.

Miercuri, in cel de-al doilea amical disputat in Ardeal, “alb-albastrii” s-au impus pe terenul divizionarei secunde Universitatea Cluj, cu scorul de 41-29, dupa ce aveau inca de la pauza un avantaj de zece goluri pe tabela, scor 25-15.

Meciul cu Universitatea Cluj conteaza mai putin, pentru am jucat in compania unui adversar de nivel inferior. In primul joc in schimb, cel de la Turda, am avut probleme la finalizare, am ratat foarte mult in pozitie de unu la unu si asta s-a cunoscut in rezultatul final”, a precizat Adi Chirut.

CSU Suceava isi continua programul de pregatire cu un meci pe terenul divizionarei secunde Stiinta Bacau, programat vineri seara, de la ora 17.00.

Ultimele doua amicale ale universitarilor sunt programate la mijlocul saptamanii viitoare, in sala din Chiajna, in compania Stelei Bucuresti.

Foto: Mircea Rosca

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a înregistrat o victorie și o înfrângere în periplul amical prin Ardeal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*