CSU Suceava a câștigat titlul național la juniori III

CSU Suceava a devenit campiona nationala la handbal masculin cu echipa de juniori III. Trupa antrenata de Vasile Boca si Ioan Tcaciuc a cucerit medaliile de aur, dupa ce a castigat turneul final organizat la sfarsitul saptamanii trecute in Sala “Romeo Iamandi” din Buzau. Formatia suceveana a castigat de o maniera categorica grupa din care a facut parte, cu trei victorii in trei meciuri: 58-32 cu Liceul “Liviu Rebreanu” Turda, 42-27 cu Academia Minaur Baia Mare si 66-32 cu Unirea Sannicolau Mare. In semifinale, handbalistii pregatiti de Vasile Boca si Ioan Tcaciuc au dat peste CSM Bacau, grupare pe care au spulberat-o cu scorul de 45-33, dupa ce pauza consemna 26-17.

Ajunsa in finala, CSU Suceava si-a adjudecat titlul national dupa ce s-a impus in fata celor de la CSM Bucuresti la o diferenta de zece goluri, scor 41-31. Daniel Stanciuc si compania au transat soarta partidei in ultimul sfert al primei reprize, cand au dus scorul de la 9-7 la 25-16 la pauza.

La festivitatea de premiere de la final, oficiata chiar de presedintele Federatiei Romane de Handbal, pe langa medaliile de campioni, sucevenii au castigat si cinci premii individuale prin Daniel Stanciuc (cel mai bun jucator al turneului si cel mai bun centru), Dragos Padovei (cel mai bun portar), Alexandru Reut (cel mai bun inter stanga) si Alex Focsaneanu (cel mai bun pivot).

CSU Suceava a mizat la turneul final pe urmatorul lot de jucatori: Ionut Nichitean, Claudiu Stejar, Ionut Fetcu, Alexandru Reut, David Hariton, Alexandru Focsaneanu, Dragos Podovei, Andrei Rata, Adi Hreceniuc, Catalin Mujdei, Codrin Dascalu, Daniel Stanciuc, Rares Florescu, Ioan Hutuleac si Marian Zaritchi. Antrenori: Vasile Boca si Ioan Tcaciuc. Coordonator tehnic: Petru Ghervan.

Foto: Victor Eugen Mihai

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a câștigat titlul național la juniori III"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*