CSU Suceava a câștigat primul turneu pentru juniori III

CSU Suceava a început în forță nouă ediție a Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori III, trupa antrenată de Ionuț Beșliu și Vasile Boca obținând victorii pe linie în primul turneu din sezonul regular, disputat la sfârșitul săptămânii trecute în Sala „Dumitru Bernicu” din Suceava: 47-20 cu CSM Bacău, 53-16 cu CSŞ Tecuci și 39-24 cu LPS Suceava.

Lotul de juniori III al micilor universitari este format din următorii jucători: Claudio Zaharia, Alexandru Halucă, Andrei Rață, Codrin Dascălu, Emilian Şerban, Teodor Moșneagu, Cătălin Mujdei, Teodor Ilucă, Ionuț Pășcuț, Mario Tarnovețchi, Ianis Chiruț, Rareș Ostafe, Iustin Dănilă, Luca Cazac, Daniel Popovici și Răzvan Rîpă.

Cu două victorii, grupa de juniori III de la LPS Suceava, antrenată de Răzvan Bernicu, este pe locul 2 în serie, cu două victorii: 39-22 cu CSŞ Tecuci și 42-28 cu CSM Bacău.

LPS Suceava a mizat în primul turneu pe următorul lot de jucători: Robert Duțuc, Davide Puiu, Aris Busuioc, Valentin Croitoru, Alberto Şorodoc, Sebastian Bazga, Andrei Carvațchi, Sebastian Hostina, Constantin Cușnir, Rareș Dumitru, Iustin Nemigeanu, Călin Sârbu, David Poenaru, Flavian Marja și Ianis Toma.

Rezultatele turneului de la Suceava:

CSU Suceava – CSM Bacău 47-20

CSŞ Tecuci – LPS Suceava 22-39

CSM Bacău – LPS Suceava 28-42

CSU Suceava – CSŞ Tecuci 53-16

CSŞ Tecuci – CSM Bacău 23-43

LPS Suceava – CSU Suceava 24-39

Meciurile s-a desfășurat fără spectatori, cu respectarea protocolului stabilit de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

Următorul turneu al juniorilor III va avea loc în perioada 12-14 martie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a câștigat primul turneu pentru juniori III"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*