CSU Suceava a câștigat la ultima fază meciul cu Politehnica Timișoara

CSU Suceava a reușit a doua victorie consecutivă în Liga Națională la handbal masculin, după ce a câștigat dramatic, printr-un gol marcat la ultima fază, scor 35-34, meciul disputat duminică seară, în sala LPS, în fața celor de la Politehnica Timișoara.

Echipa antrenată de Bogdan Şoldănescu a făcut o primă repriză slabă, pe care bănățenii au încheiat-o cu un avantaj de patru goluri pe tabelă, scor 18-14.

Universitarii au fost resuscitați la vestiare, au egalat în debutul reprizei secunde la 19-19, pentru ca, în minutul 43, pe contraatac, Csog să ducă scorul la 25-23 în favoarea gazdelor.

Cu veteranul Sadoveac în postura de principal marcator, oaspeții au întors situația de pe tabelă, iar în minutul 55 conduceau cu trei goluri, scor 33-30.

Finalul a aparținut însă formației sucevene, care a egalat cu 45 de secunde rămase de joc, iar la ultima fază a marcat golul victoriei prin Adi Tîrzioru, care a străpuns blocajul advers cu o aruncare de la 9 metri.

CSU Suceava: Makaria (2 parade), Merlă (4 parade) – Lăzurcă (12 goluri), Tîrzioru (5), Csog (5), Iordachi (5), Ştefan (3), Botond (2), Dedu (1), Lupu (1), Gavriloaia (1), Dascălu, Zarițchi, Radu, Loic, Focșăneanu.

 Rezultatele etapei a IV-a:

Universitatea Cluj – Dinamo București: 29-41

CSM București – CSM Vaslui: 31-29

CSM Focșani – CSM Sighișoara: 32-28

Steaua București – CSM Constanța: 17-23

CSU Suceava – Politehnica Timișoara: 35-34

Minaur Baia Mare – Potaissa Turda: 34-33

CSM Bacău – HC Buzău: 30-28

La finalul sezonului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, în timp ce ocupantele locurilor 11 și 12 vor juca la baraj.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "
CSU Suceava a câștigat la ultima fază meciul cu Politehnica Timișoara
"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*