CSU Suceava a adus doi jucători de la Dunărea Călărași

CSU Suceava a anuntat marti transferul a doi jucatori de muribunda Dunarea Calarasi, grupare care este pe care sa se retraga din Liga Nationala de handbal masculin, in pauza dintre tur si retur, din cauza problemelor financiare.

Prima achizitie este extrema stanga Catalin Costea (25 de ani), care revine astfel la formatia ce l-a lansat in handbalul profesionist dupa un an si jumatate, iar a doua este Bogdan Marian Paunescu (25 de ani), un jucator masiv ce evolueaza ca pivot. 

La fel ca si alte cluburi, am încercat si noi sa profitam de situatia de la Dunarea Calarasi, acolo unde majoritatea handbalistilor au ramas liberi de contract, nefiind platiti de luni bune.  I-am adus pe Costea si pe Paunescu, doi jucatori care ne pot ajuta sa ne asiguram mentinerea în Liga Nationala la finalul campionatului. Pe Costea îl stim foarte bine, a crescut aici, asa ca nu va avea nici o problema de adaptare, în vreme ce Paunescu este un jucator puternic si curajos, care se apara foarte bine”, a precizat antrenorul Adrian Chirut pe pagina de facebook a CSU-ului.

Clasata la finalul turului pe locul 12, primul deasupra liniei retrogradarii, CSU Suceava va disputa primele meciuri oficiale din acest an pe 3 si 4 februarie, când va întâlni, in sala din Sfantu Gheorghe, formatiile Steaua Bucuresti si CSM Fagaras.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a adus doi jucători de la Dunărea Călărași"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*