CSU luptă pentru onoare

Universitatea Suceava joacă sâmbătă pe terenul formaţiei Sporting Lisabona, în manşa retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Challenge. Sucevenii au renunţat să spere la calificare, dar îşi doresc să razbune înfrangerea severă suferită în urmă cu o săptămână în faţa propriilor suporteri.

Delegaţia Universităţii a plecat în această dimineaţă, la ora 6:00, spre Lisabona, acum se află în Amsterdam, iar în jurul orei 17:00 urmează să ajungă în Portugalia. Handbaliştii suceveni au programat antrenamentul oficial de la ora 21:00 (ora Romaniei). Victoria înregistrată în compania celor de la CSM Bucureşti a avut darul de a mai şterge din dezamăgirea înfrângerii cu Sporting. Sucevenii îşi doresc acum să obţina un rezultat bun şi în Portugalia, chiar dacă admit că şansele să se califice în semifinale sunt minime.

“Şansele de calificare în semifinalele Cupei Challenge sunt compromise, dar trebuie să ştergem impresia lăsată în meciul tur. Am încredere în jucători că îşi pot reveni şi pot prinde încredere în forţele proprii, mai ales că urmeaza o bine meritată pauză competiţională”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

Nici Florin Acatrinei nu mai crede în calificarea Universităţii, dar vrea să demonstreze că diferenţa dintre cele două formaţii nu este atât de mare: “Nu mai sperăm la calificare, dar nu vrem să ne facem de râs. Ne dorim să arătăm că diferenţa înregistrată în meciul tur a fost mincinoasă.”

În meciul de la Lisabona, Leonard Bibirig nu va putea conta pe Mihuţ Pancu, extrema Universităţii accidentându-se la antrenamentul de marţi. Confruntarea dintre Sporting Lisabona şi Universitatea Suceava este programată sâmbătă, de la ora 19:00 (ora României), şi va fi condusă de o brigadă din arbitri din Olanda. În manşa tur lusitanii s-au impus la o diferenţă de 9 goluri, scor 24-33.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU luptă pentru onoare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*