CSU, locul 2 la Sighişoara

CSU Suceava a incheiat turneul de pregatire de la Sighisoara pe locul secund, cu un bilant de doua victorii si o infrangere. Trupa lui Razvan Bernicu a bifat primul succes joi dimineata, cand a dispus, cu scorul de 33-25, de nationale de juniori U19 a Romaniei. Aseara, formatia suceveana a jucat impotriva selectionatei universitare a Mexicului, in fata careia s-a impus si mai clar, la o diferenta de 14 goluri, 38-24, dupa ce la pauza scorul era de 18-9. “Studentii” au marcat in poarta mexicanilor prin Tarzioru (6), Petrea (5), Beleaev (5), Gavrilovic (4), Davidovic (3), Trifkovic (3), Alexa (3), Popovici (2), Eros (2), Roban (2), Tcaciuc (2) si Costea (1).

Astazi, in meciul decisiv pentru primul loc, CSU Suceava a intalnit selectionata universitara a Romaniei. “Tricolorii” s-au impus in final cu scorul de 27-23, dupa ce au intrat la pauza cu un avantaj de 14-11. Echipa lui Razvan Bernicu a punctat in acest ultimul meci jucat la Sighisoara prin Popovici (4 goluri), Petrea (3), Tarzioru (3), Davidovic (3), Gavrilovic (3), Beleaev (3), Eros (2), Trifkovic (1) si Costea (1).

A fost un turneu bun de pregatire, in care de la meci la meci am intalnit adversari tot mai puternici. Usor, usor au inceput si baietii sa inteleaga ce trebuie sa joace, atat pe faza defensiva, cat si in ofensiva. Mai este de lucrat in special in atac, dar mai avem patru zile la dispozitie sa punem lucrurile la punct. Apoi, la Memorialul Mihai Mironiuc, vom intalni adversari de nivelul Ligii Nationale si vom vedea exact unde ne situam ca joc”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu.

Editia din acest an a Memorialului “Mihai Mironiuc” este programata in perioada 7-9 august, in sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, iar pe langa gazdele de la CSU va mai reuni la start formatiile Dinamo Bucuresti, CSM Calarasi si HC Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU, locul 2 la Sighişoara"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*