CSU începe seria amicalelor

CSU Suceava incepe seria meciurilor de pregatire din aceasta vara in compania Potaissei Turda, echipa antrenata de Razvan Bernicu urmand sa se deplaseze pe terenul medaliatei cu bronz din sezonul trecut al Ligii Nationale pentru doua amicale, programate vineri, de la ora 18.00, si sambata, de la ora 10.00.

Razvan Bernicu vede in aceste doua jocuri o buna oportunitate de a testa noile achizitii ale “studentilor”, iar noutatile din vestiar nu sunt deloc putine. Astfel, cu prilejul amicalelor de la Turda, in tricoul echipei sucevene vor debuta nu mai putin de noua jucatori, este vorba de Maxim Beleaev, Tiberiu Popovici, Lucian Preda, Catalin Costea, Iulian Alexa si sarbii Srdan Gavrilovici, Marko Davidovic, Daniel Miatovic si Dusan Trifkovic, doar ultimii trei neavand inca intelegeri semnate cu CSU.

In primul rand, in aceste doua meciuri, urmarim sa legam primele relatii de joc. Avem foarte multi jucatori noi la echipa, mai bine de jumatate de lot, si vrem sa-i vedem la lucru pe toti, sa vedem evolutia fiecaruia in fata unui adversar puternic precum Turda”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu.

“Studentii” vor pleca vineri dimineata spre Turda, din lot urmand sa lipseasca Gabriel Burlacu, accidentat, si Mihai Sandu, convocat la lotul national pentru CM Universitar.

Saptamana viitoare, echipa suceveana se va intoarce in Ardeal, mai exact la Sighisoara, pentru un turneu amical la care va mai lua parte echipa nationala de juniori, precum si selectionatele universitare ale Romaniei si Mexicului. In perioada 7-9 august, CSU va organiza Memorialul “Mihai Mironiuc”, la editia din acest urmand sa vina la Suceava formatiile Dinamo Bucuresti, HC Vaslui si CSM Bucuresti. Pana la startul viitorul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin, programat pe data de 30 august, CSU Suceava va mai participa la doua turnee amicale la Vaslui si Bacau.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU începe seria amicalelor"

  1. cand schimba primaru’ si denumirea echipei de handbal, ca mai apoi s-o trimita sa joace la Botosani?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*